Nel Hoogervorst vertrekt vanuit het Afscheidscentrum Oegstgeest. Het was de eerste uitvaart van dit nieuwe centrum aan de Piet Heinlaan. | Wil van Elk
Nel Hoogervorst vertrekt vanuit het Afscheidscentrum Oegstgeest. Het was de eerste uitvaart van dit nieuwe centrum aan de Piet Heinlaan. | Wil van Elk Foto: Wil van Elk

In Memoriam Nel Hoogervorst

Human Interest

Vorige week prijkte mevrouw Nel Hoogervorst op de voorpagina van de Oegstgeester Courant met een artikel en foto met de burgemeester vanwege het bereiken van de honderdjarige leeftijd op donderdag 23 februari.

Op dinsdag 28 februari is Nel Hoogervorst helaas overleden. Op het moment dat dit nieuws de redactie van de Oegstgeester Courant bereikte, lag de krant al bij de drukker.
Mevrouw Hoogervorst heeft genoten van haar verjaarsfeest in Mariënhaven, maar ook van het grote feest op zondag 26 februari in La France. Ze was uitermate dankbaar dat ze die mijlpaal in haar leven mocht behalen. Het feest werd groots gevierd met de uitgebreide familie, alsmede vrienden en bekenden. Na afloop vertelde ze blij hoe mooi die dag voor haar was geweest.
Op maandag 27 februari ging het plotseling niet goed met haar, en een dag later overleed Nel. Een geweldige, veerkrachtige en positieve inwoner van Oegstgeest is heengegaan. Op dinsdagochtend 7 maart is zij per koets met paarden overgebracht van het Afscheidscentrum Oegstgeest naar de R.K.-parochiekerk H. Willibrord, waar de afscheidsdienst is gehouden. Daarna is ze begraven op het parochiekerkhof aldaar.
De redactie van de Oegstgeester Courant wenst kinderen, klein- en achterkleinkinderen, alsmede overige familie en vrienden veel kracht en sterkte toe in deze tijd.

Uit de krant

Uit de krant