Er was zaterdag erg veel belangstelling voor de  verkoopmanifestatie van Park Duivenvoorde. | Foto Willemien Timmers
Er was zaterdag erg veel belangstelling voor de verkoopmanifestatie van Park Duivenvoorde. | Foto Willemien Timmers

Drukte bij start verkoop Park Duivenvoorde

Algemeen Wonen

Afgelopen zaterdag, 11 februari, was de verkoopmanifestatie van het project Park Duivenvoorde in het koetshuis van kasteel Oud-Poelgeest.

De sneeuw zorgde voor een sprookjesachtig tafereel. Het was een drukte van belang met bijna 600 bezoekers, waaronder veel echtparen met kinderen.

"Het was een daverend succes en de waardering van de klanten voor de kwaliteit en de architectuur is enorm," laat Oegstgeestenaar Cees Kimmel van Frisia Makelaars weten. "Veel kandidaten komen uit Oegstgeest en de rand van Leiden, bijvoorbeeld de Vogelwijk. Ook waren er geïnteresseerden die de gekte in Amsterdam zat zijn en heerlijk groen en rustiger willen wonen in Oegsgeest vanwege de uitstekende bereikbaarheid."

De meester kijkers waren tussen de 30 en 45 jaar oud. "Uiteindelijk is dit plan ook uitstekend voor de doorstroming in Oegstgeest, want de kopers laten veel huizen achter in het dorp. Je zou kunnen berekenen dat er per verkochte woning drie à vier verhuizingen plaatsvinden."

Op het terrein van voetbalclub ASC wordt medio 2017 Park Duivenvoorde gerealiseerd. Op de locatie verrijzen vijftig karakteristieke, luxe koopwoningen. In een speels stratenpatroon en omgeven door groen en water worden vijf vrijstaande villa's, dertig twee-onder-een-kapwoningen en vijftien herenhuizen gerealiseerd. Ruime huizen met circa 200 vierkante meter woonoppervlak die naar wens zijn uit te breiden met extra vierkante meters en diverse opties. De verwachte oplevering is in het najaar van 2018.


Inschrijving

Geïnteresseerden hebben nog tot 22 februari 12.00 uur de tijd om het inschrijfformulier in te dienen. Begin maart vindt de toewijzing plaats. Op de website is de digitale versie van de brochure te vinden. Tevens staan alle plattegronden en prijzen in de woningzoeker. Uiteraard kunnen geïnteresseerden ook een exemplaar van de brochure ophalen bij de Sales Suite in Mi Casa aan de Spaargarenstraat 3 in Oegstgeest. www.parkduivenvoorde.nl

Uit de krant

Uit de krant