Emile Jaensch en Dirk Bouman schudden de hand op een voortgaande samenwerking. | Foto Willem Krol
Emile Jaensch en Dirk Bouman schudden de hand op een voortgaande samenwerking. | Foto Willem Krol

Gemeenteberichten weer in Oegstgeester Courant

Zakelijk

Emile Jaensch, burgemeester van Oegstgeest en Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen hebben vrijdagmiddag 13 januari de handtekening gezet onder een nieuw contract tussen beide partijen.


Deze overeenkomst houdt in dat alle gemeentelijke publicaties van de gemeente Oegstgeest vanaf 1 januari opnieuw in de Oegstgeester Courant worden geplaatst. Dit geldt voor een periode van twee jaar, met mogelijkheid tot verlenging naar vier jaar. Aan deze overeenkomst ging een Europese aanbesteding vooraf. Hieraan namen meerdere partijen deel, waarbij Uitgeverij Verhagen als beste naar voren kwam.

Vertrouwen

Voorafgaande aan de ondertekening feliciteerde burgemeester Jaensch Dirk Bouman met het resultaat van deze belangrijke aanbesteding. "Oegstgeest publiceerde zijn gemeenteberichten al in de Oegstgeester Courant. Het College en de Raad zijn blij dat we de samenwerking met Uitgeverij Verhagen kunnen continueren en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Uiteraard zijn wij in onze aanbesteding zorgvuldig te werk gegaan. Wij hebben goed gekeken naar kwaliteit, bezorging en financiën. We zijn heel tevreden hoe de Oegstgeester Courant en redacteur Willemien Timmers het nieuws vertolken. Onze inwoners herkennen zich in de inhoud. Wij weten hoe moeilijk het is in deze tijd een krant uit te brengen en dat daarvoor hard wordt gewerkt. De Oegstgeester Courant is een zeer gewenste krant."

Dirk Bouman bedankte burgemeester Jaensch voor het gestelde vertrouwen. 'Wij zullen er alles aan doen dat te blijven waarmaken. De Oegstgeester Courant is al 90 jaar een vast gegeven in Oegstgeest. Wij willen graag het cement zijn in de samenleving en doordringen tot in de haarvaten. Uitgeverij Verhagen is er trots op dat zij reeds geruime tijd de gemeentelijke publicaties heeft in alle lokale kranten van ons verspreidingsgebied. Naast onze printedities zijn daar afgelopen week onze interactieve websites bijgekomen. Elke krant heeft nu zijn eigen website. We kunnen de lezers nog sneller bedienen, terwijl ze ook zelf onderdeel kunnen zijn van nieuws en activiteiten. Het is onze ambitie om daar in de toekomst ook de sites van de gemeente aan te koppelen."

Uit de krant

Uit de krant