Een aantal actieve Sunterra-ondernemers. Rechtsonder beheerder Corjan Vliek. | Foto Willemien Timmers
Een aantal actieve Sunterra-ondernemers. Rechtsonder beheerder Corjan Vliek. | Foto Willemien Timmers

Open dag Sunterra

Zakelijk

Sunterra, centrum voor inspiratie en ontwikkeling houdt op 15 januari een open dag met workshops en voorlichting.

"Vorig jaar hebben we hard gewerkt om een mooi, duurzaam centrum te openen in Poelgeest," vertelt initiatiefnemer Corjan Vliek. "In september zijn de deuren ook daadwerkelijk geopend. Het is een mooi centrum geworden met veel bamboe en leemstuc op de muur voor een prettig binnenklimaat. Onze wensen en ambities pasten goed bij die van de Triodosbank, zodat die geïnvesteerd heeft in dit bijzondere initiatief: Een duurzame plek voor kleine ondernemers die mensen willen inspireren!"
Het centrum is ruim opgezet. Cursusdeelnemers komen binnen in het koffiehuisje. Een mooie entree voor een rustig kopje koffie of thee. Boven het koffiehuisje is een rustige ruimte die mensen kunnen gebruiken voor ontmoetingen, vergaderingen, maar ook voor stiltedagen van bijvoorbeeld mindfulness. In de grote zaal van het centrum wordt op dit moment yoga, mindfulness, euritmie en dans gegeven. Ook worden er diverse workshops bijvoorbeeld kinesiologie of orthomoleculaire voedingsadviezen gegeven.

"Graag willen we u uitnodigen om langs te komen op 15 januari vanaf 14.00 uur bij Sunterra, Clusiushof 7. U kunt dan ideeën opdoen, informatie over diverse cursussen krijgen, workshops volgen of gewoon even een kijkje komen nemen. Tot besluit willen we benadrukken dat er nog ruimte is voor meer activiteiten. Zie onze website sunterra.nl voor meer informatie over de open dag, adres en huurmogelijkheden."

Uit de krant

Uit de krant