Biodanza geeft plezier en ontspanning!
Biodanza geeft plezier en ontspanning! Foto: Hannah Hansen

Elke donderdagmiddag biodanza met Leonoor in De Paulus

donderdag 29 februari 13:30 - 15:15

Biodanza staat voor ‘de dans van het leven’. Het is een vorm van dansen waarbij het gaat om verbinding, plezier, vitaliteit, ontspanning, expressie, gevoel, ervaren en genieten in het hier en nu. 

De meeste mensen komen naar biodanza voor een leuke middag, voor de gezelligheid, om te ontspannen. Tegelijkertijd is biodanza een prachtig systeem van persoonlijke ontwikkeling en groei. Al doende vinden na verloop van tijd veranderingen plaats in de manier waarop je in het leven staat en hoe je je voelt!

Biodanza kent geen vaste danspasjes, voor elke dansoefening krijg je wel een bepaalde opdracht. Je danst deze vervolgens op jouw unieke manier, vanuit je eigen impulsen, en zo nodig in afstemming met de andere dansers. De ene dansoefening doe je alleen, een volgende met zijn tweeën of meer, of zelfs met de hele groep. In het begin van de les dansen we lekker vitaal / actief en met expressie naar buiten, in het tweede deel is er meer rust en vertraging, en gaan we weer met onze aandacht naar binnen. 

Zelf ben ik erg enthousiast over biodanza, het heeft mij zoveel gebracht en ik zie wat het anderen brengt! Zo geweldig dat iedere danser meer tot expressie komt en echt van binnen uit gaat stralen!

Wil je eens ervaren of biodanza iets voor jou is? Je bent van harte welkom om te komen proefdansen, drie keer voor € 35. Vervolgens kan je beslissen of je in deze donderdaggroep wilt instromen. 

Voor meer informatie en opgave: www.biodanzametleonoor.nl, info@biodanzametleonoor.nl of 0648921803. 

Locatie