Monica Coronado & Manito
Monica Coronado & Manito Foto: Edwin Huizing

Spaans gipsyconcert met Monica Coronado & Manito in Cultuurhuis de Paulus

zondag 2 april 2023 15:30 tot 17:00

Op zondagmiddag 2 april a.s. komen de temperamentvolle zangeres Monica Coronado (Barcelona) en de vingervlugge gipsyflamenco gitarist Manito een concert geven in Cultuurhuis de Paulus, Warmonderweg 2 te Oegstgeest Hun warmbloedige muziek zit vol passie, weemoed en hartstocht. Op deze middag wordt de luisteraar zonder last te krijgen van ‘vliegschaamte’ meegenomen naar zonnige Spaanse oorden.

Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel.  Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hierin zijn belevenissen uit haar zwervend bestaan als muzikant verweven. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven.  Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden belooft een en al vuur! 

De aanvang is 15.30, inloop vanaf 15.00 Entree €15,00 contant af te rekenen bij aankomst. Reserveren kan via info@manito.biz of 06-23259107

Locatie