peuteryoga cursus (6x)

maandag 20 maart 13:15 - 14:30

Vrijdag 10 maart start een nieuwe cursus peuteryoga bestaande uit 6 lessen! Doe mee en ervaar verbinding, plezier en ontspanning, samen met je peuter! 

Lessen zijn op vrijdag van 10:30 tot 11:30 uur in het Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, Oegstgeest. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, voor mama (ook als je zwanger bent), papa, verzorger, opa of oma, de houdingen en oefeningen zijn speels en gebaseerd op een verhaal dat we aan het begin van de les samen lezen. Naast dat samen bewegen & ontspannen leuk is, verdiept dit ook jullie band. De eerste aanmeldingen zijn binnen, dus meld je snel aan en reserveer jullie plekje! Meld je vandaag nog aan en beleef samen met je peuter plezier en ontspanning! Kijk voor meer informatie en aanmelding op https://yogametjeannette.nl

Locatie