De schoonheid van weemoed - Al het nieuws uit Oegstgeest
Programma Recital
Programma Recital Foto: N.G. Klaasen

De schoonheid van weemoed

zondag 27 november 2022 16:00 t/m 17:00

Oegstgeestenaren Nico Klaasen, bariton en Laurens Leujes, piano, brengen enkele delen ten gehore van liederencycli van Wagner (Wesendonck’s Lieder), Sviridov (Petersburg, a vocal poem), Schubert (Winterreise), aangevuld met liederen van Tsjaikovski, Händel en Stolzel. Nico Klaasen heeft als koorsolist diverse prijzen gewonnen op festivals in Belarus en Moskou. Op het Moskouse festival ‘Talent zonder grenzen’ ontving hij een oorkonde voor zijn vertolking van Tjesnokov’s ‘ Spasi Boze’.  Vanaf 2020 legt hij zich toe op het zingen van recitals met pianobegeleiding. Laurens Leujes is een ervaren pianist en begeleider in vele genres. Vele Oegstgeestenaren zullen hem kennen van voorstellingen en muziekavonden op het Rijnlands lyceum. Hij begeleidde vele (oud)-leerlingen tijdens audities bij conservatoria en theateropleidingen.

Locatie

  • Cultuurhuis de Paulus

    Warmonderweg 2
    Oegstgeest