Komende zaterdag is er een vriendschappelijk wedstrijd tussen VV Oegstgeest en UDO. | Archieffoto Lichtenbeldfoto
Komende zaterdag is er een vriendschappelijk wedstrijd tussen VV Oegstgeest en UDO. | Archieffoto Lichtenbeldfoto

Voetbalseizoen begint weer

Sport

Deze week wordt er door de meeste Oegstgeester voetballers alweer volop getraind.

Bij Vv Oegstgeest en bij UDO hebben alle sporters de stijve spieren weer laten werken op de vertrouwde velden op sportparkt De Voscuyl.

De ASC-voetballers mogen pas na de opening op 26 augustus gebruik maken van de nieuwe velden op Sportpark Overveer. Daar beginnen de reguliere trainingen dus op maandag 28 augustus. De selectietrainingen zijn afgelopen maandag echter wel al begonnen, en wel op het oude complex aan de Duivenvoordestraat.

Om in de voetbalstemming te komen is er komende zaterdag een oefenderby tussen Vv Oegstgeest en UDO. Aanvang is 14.30 uur bij Vv Oegstgeest. Het eerste vrouwenteam van Oegstgeest speelt zaterdag een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen FC 's-Gravenzande om 12.00 uur.

ASC gaat vanaf dit seizoen cricketen en voetballen op een nieuw complex in de Overveerpolder. Op zaterdagmorgen 26 augustus gaan leden in een grote verhuizingsoptocht van het oude terrein naar het nieuwe sportpark. Ze verhuizen dan onder andere alle bekers die de afgelopen jaren gewonnen zijn. De leden zullen samen met het jeugdfanfarekorps van K&G aan dwars door Oegstgeest naar de Overveerpolder lopen voor de officiële opening.

Uit de krant

Uit de krant