Afbeelding
Foto: Gemeente Oegstgeest

Parkeerplaatsen Terweeplein weer beschikbaar

Algemeen

De derde fase van de werkzaamheden aan het Terweeplein is gereed. Dit betekent dat alle parkeerplaatsen op het plein beschikbaar zijn en er weer rondgereden kan worden.

Het werk aan de Terweeweg verloopt precies volgens planning. 
De verwachting is dat voor het resterende gedeelte tot aan de Geversstraat nog vijf weken nodig is. Het hele project zal naar verwachting op 1 september afgerond zijn. 


In de periode van 8 mei tot 1 september worden het Terweeplein en de Terweeweg bestraat. De tijdelijke bestrating maakt plaats voor de definitieve bestrating.

Na het aanleggen van het regenwaterriool tussen de De Kempenaerstraat en de Geversstraat/Leidsestraatweg in 2016 moest de grond 'zetten' om verzakking van de definitieve bestrating te voorkomen. De grond is nu voldoende gezet om definitief te bestraten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in fasen (zie overzichtskaart).

Woningen, bedrijven en winkels blijven bereikbaar door loopschotten. Tijdens de werkzaamheden is de doorgang voor verkeer beperkt en zijn er omleidingsroutes. Deze worden ter plaatste met borden aangegeven. Ook is parkeren in het gebied beperkt mogelijk tijdens de verschillende fasen.

(bron: Gemeente Oegstgeest)
 

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant