Er werd uitbundig gedanst tijdens de afsluitende presentatie. | Foto PR
Er werd uitbundig gedanst tijdens de afsluitende presentatie. | Foto PR Foto: PR/ Stichting Evenementen

Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk

Algemeen

Zondag 11 juni genoten meer dan 300 belangstellenden van de presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond.

De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans, K3-dans en Kidsdance. Nadat Inge Pieterse samen met de peuters een Leeuwendans presenteerde begeleidde zij samen met Susanne de Rooij een aantal vertederende optredens van twee K3-dansgroepen. Ook was er een verrassend circusoptreden. De Kidsdancekids van Susanne sloten het eerste blok swingend af.

Na de pauze verzorgde Susanne samen met haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden, waarbij zingen en dansen centraal stonden.
Hierna was opnieuw de beurt aan Inge die de Street/Clipdance-kinderen liet swingen.

Hierna zetten onder leiding van docent en regisseur Pim Karhof tien jeugdige toneeltalenten een het stuk 'Don Quichotte en de Kijkcijfers' op de planken. Verrassend hoe Jeroen Pauw, Eva Jinek, Linda de Mol en Martijn Krabbé en in één toneel stuk samen te zien waren met Marco Polo en Helena van Troje. Het publiek genoot zichtbaar van voorstelling waarbij indrukwekkend veel tekst door de kinderen meester was gemaakt.

De presentatie werd afgesloten met een spetterend optreden van Misha Kostava en zijn djembé-cursisten. Zowel de beginners als de gevorderden jeugdige percussionisten wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.

Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen als dank voor hun geweldige inzet.

Het komend seizoen hoopt de Stichting Evenementen iedereen te kunnen verrassen met diverse activiteiten, die in het kader van het 25-jarig jubileum van de actieve vrijwilligersorganisatie in of vanuit Oegstgeest zullen worden verzorgd.
Vanzelfsprekend is aanmelden voor de vele jeugdwerkcursussen binnenkort ook weer mogelijk, want na de zomervakantie zullen opnieuw zo'n tweehonderd kinderen kunnen genieten van meer dan twintig verschillende cursussen in het Oegstgeester Dorpscentrum.

Meer info over alle Evenementenactiviteiten? Kijk op www.st-evenementen.nl of bel (071) 5171540.

Uit de krant

Uit de krant