Deelnemers en organisatoren wachten de bingo-cijfers af. | Foto PR
Deelnemers en organisatoren wachten de bingo-cijfers af. | Foto PR

Leerlingen Wellant organiseren bingo voor de Zonnebloem

Algemeen

Op dinsdag 21 februari speelden jong en oud, fanatiek en minder fanatiek, de jaarlijkse bingo in het Wellantcollege. Het spel was goed voorbereid en werd strak geleid door de leerlingen.

Voor de winnaars waren er prachtige prijzen en voor deugnieten passende maatregelen. De een ging met een schitterend bloemstukje naar huis, de ander werd een sololied in de maag gesplitst. Maar de zon, de verzorging en de hapjes stemden de deelnemers mild en de overtreder ging vrijuit. Toen kon het echte feest beginnen en kon de middag niet meer stuk.
Deze activiteit werd georganiseerd door scholieren van het Wellantcollege in samenwerking met vrijwilligers van de Zonnebloem.

Wie een lichamelijke beperking heeft en er graag wel eens tussenuit zou willen, kan contact opnemen met de Zonnebloem via Lineke Zwart, telefoon (071) 522 76 57.

vrijwilligers

In Oegstgeest kan De Zonnebloem altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Vooral ook chauffeurs zijn meer dan welkom. Men hoeft er weinig meer voor beschikbaar te hebben dan een auto, vanzelfsprekend een rijbewijs, af en toe een uurtje tijd, en vooral een hart op de goede plaats. Voor informatie en aanmelden kunnen geïnteresseerden terecht op www.zonnebloem.nl/oegstgeest of bij Lineke Zwart, telefoon (071) 522 76 57.

Uit de krant

Uit de krant