Afgelopen week verzorgde de Stichting Evenementen een aantal leuke vakantieactiviteiten, waaronder 'Herfstknutselen'. | Foto PR
Afgelopen week verzorgde de Stichting Evenementen een aantal leuke vakantieactiviteiten, waaronder 'Herfstknutselen'. | Foto PR

Stichting Evenementen onverminderd actief

Algemeen

kinderen ♦ Afgelopen week verzorgde de Stichting Evenementen een aantal leuke vakantieactiviteiten. Herfstknutselen, Djembé spelen, Smikkelen en Smullen, Voice4Kids en Kinderbios, het was allemaal weer mogelijk in Dorpscentrum Oegstgeest.

Binnenkort gaan bij de Stichting Evenementen in het Oegstgeester Dorpscentrum diverse culinaire cursussen van start: Zo openen deze week de Kinderkookcafés op diverse dagen hun deuren en zijn er in november de cursussen 'De Bakkerij' en opnieuw 'Kokkies': een kookcursus voor jongere kinderen. Later dit seizoen is er 'Kids Culinair': een speciale cursus voor meer ervaren kookkids.

Bij 'De Bakkerij' (9 tot 12 jaar.) gaan de jeugdige bakkers aan de slag met deeg, bakvormpjes, deegrollers enzovoort. Uiteraard mogen de smakelijke bakresultaten mee naar huis genomen worden.
Opnieuw opent het Kinderkookcafé (8 tot 12 jaar) op diverse dagen haar deuren. Tijdens de kooklessen maken de culinaire kids zelf een heerlijke maaltijd klaar. De cursus wordt afgesloten met een Kidsrestaurant, waarvoor familie en andere belangstellenden worden uitgenodigd.
Nieuw is op veelvuldig verzoek de cursus Kokkies (7 en 8 jaar) waarbij de jongere kinderen kennis maken met de culinaire wereld. Voor de meer ervaren Koks is er tegenwoordig Kids Culinair (9 tot 12 jaar) waarbij aan de hand van recepten heerlijke maaltijden en hapjes worden gemaakt.

Kinderen die het leuk vinden om in 'the Spotlights' te staan kunnen terecht bij de diverse cursussen die in het Oegstgeester Dorpscentrum worden aangeboden. Naast de Dans- en Djembé-cursussen staan de Musicalcursus, Voice4Kids en Toneel Spelen op het programma.

Aanmelden? Meer info? www.st-evenementen.nl of bel (071) 5171540.

Uit de krant

Uit de krant